Negresa de post

de jolygina in Dulciuri, 3 Mar 2016 | 3541 vizualizari

 

Este reteta mea preferat de negresa de post ,se face repede si este foarte buna ,am modificat-o putin

 

INGREDIENTE

  • O cana de zahar
  • o cana de apa
  • jumatate cana de ulei
  • 2 cani de faina
  • un praf de copt
  • patru linguri dulceata sau gem (eu am pus dulceata de banane cu stafide)
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri nuca tocata la cutit
  • 2 linguri stafide sultan
  • 1 lingura nuca de cocos
  • o esenta de rom
  • jumatae borcan de dulceata (optional pentru umplut)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post :

In apa adaugam zaharul uleiul si amestecam pana se topeste ,adaugam esenta de rom,dulceata stafidele si apoi faina ,

Cand toate s-au amestecat adaugam treptat faina care a fost amestecata cu cacoa si praful de copt

La final adaugam nuca de cocos si nucile .

Punem compozitia intr-o forma rotunda si o introducem la cuptor timp de 40 de min ,verificam cu scobitoarea daca s-a copt ,

Optional se poate taia si unge cu dulceata .In cazul in care nu doriti sa in umple-ti cu dulceata poate fi servit cu o cupa de inghetata de vanilie sau lamaie ,este demential .

Deasupra am ornat cu zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

03.03.2016, 20:36

Este foarte buna!

mirela0911 1

04.03.2016, 09:47

Frumoasă prăjitura!

elucubratiiculinare 1

06.03.2016, 08:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert macarons cu crema de lamaie